adidas Ultraboost 21

Opdateringen verden fortjener

Mærke:
adidas
Model:
Ultraboost 21
Type:
Løbesko

Det er altid noget af en kamp, når ens elskede løbesko ikke kan mere, og man skal til at kigge efter nye. Endnu værre er det når man skal finde sit første par og man derfor ikke engang besidder et sammenligningsgrundlag at basere sit valg på.

Heldigvis findes der løbesko af den kaliber hvor alt spiller. Adidas Ultraboost 21 er en sådan løbesko.

Da Adidas afslørede den originale Ultraboost løbesko tilbage i 2015 blev det straks årets løbesko. De fløj fra butikshylderne med sindsyg hastighed og mistede aldrig deres popularitet eller omdømme. Da Ultraboost 20, en længeventet opdatering, nogle år senere blev afsløret, formåede den ikke at bringe samme entusiasme for forbrugerne. Det var en pænere sko, men præsterede dårligere. Da det trods alt var en løbesko, måtte det siges at være en dårlig byttehandel. Den nåede aldrig at få samme hyldest eller modtagelse som den originale Ultraboost.

Men nu har vi Adidas Ultraboost 21, og her snakker vi en helt anden historie. Her har Adidas smidt alle deres ressourcer ind på at få lavet en løbesko hvor præstationsevnen har været første prioritet.

Resultatet er fremragende. Ikke nok med at skabe en sko der bådene er lettere (og dermed hurtigere), samt mere komfortabel, har Adidas formået at skabe en løbesko der både er pænere end forgængeren, men ligeså præsterer med 6% mere returenergi. En enestående bedrift.

Så det her må siges at være løbeskoen med mest universel værdi, og det absolute valg for dem som er tilføje til skader og skinnebensbetændelse.

Ydermere – for venner af naturen og havene – er alt plastik i skoen 100% bæredygtig genbrugsplastik fra havene. Hvilket gør Ultraboost 21 til et udemærket bæredygtigt sneakers valg.

 

 


 

Fås hos adidas her