Appelsinmanden

Reza Bassiri's snedige illustrationer

Illustrator:
Reza Bassiri
Nationalitet:
Fransk

Reza Bassiri er den typiske franske prodigy, han blev født med en pensel i hånden og som han selv siger, ville han male med alt. Altså virkelig alt, ”Jeg blev fortalt, at da jeg var 2 år gammel brugte jeg pubæ på væggene som maling – heldige forældre” fortæller han. Som barn lyttede han til et bredt virvar af musik, og at han også havde et klaver derhjemme, gjorde at han udviklede en forkærlighed for musik tidligt. Det blev hans anden passion. Med musik, kunne han senere kombinere hans kærlighed for grafisk design, til at designe videoer og album covers. Han studerede på ArtCenter College of Design i Pasadena, Californien, og her fik han øgenavnet ’The Orange Man’.

Efter sit længere ophold på ArtCenteret drog han tilbage til Paris, hvor han brugte tilværelsen som freelancer. I 2007 blev han så kreativ direktør for ’Havas Worldwide Paris’ (tidligere Euro RSCG C&O).

I 2012 skiftede han stamme, og rykkede over hos ’Carré Noir’ med en stilling som Executive Kreativ Direktør, hvor han nu leder et hold bestående af 7 kreative direktører og mere end 50 Art Directors. Boss ass bitch.

 


www.theorangeman.com

FØLG @REZABASSIRI