Frama, København

At dræbe larmen

Butik:
Frama
Lokation:
Østerbro
Interiør:
Louisa Grey

Vi lever i en verden hvor bombardementer af information konstant overdænger vores tilværelse. Overstimulering fra den daglige rutine, reklamer, sociale medier, nyheder, sladder, samt en mangel på kvalitetstid. Selv nedetiden, slappe-af-tiden, er blevet en tid der nu dræner os. Selv når vi slapper af, bliver vi beskudt med data. Roen er altid rundt om det næste hjørne.

 

 

 

Så at sigte efter den arkitektoniske meditation undervejs designprocessen af rum, er en af de absolut essentielle ingredienser i det 21. århundrede interiørdesign og boligindretning. Et rum i det 21. århundrede skal skabe anledning til introspektion og invitere til rolig reflektion samt afslapning.

 

 

Den London-baserede designer Louisa Grey har kurateret en serie af sådanne meditative rum inden i det danske brand Frama’s showroom lokaliseret i København. Det er en butiksinstallation af en slags, og drager inspiration primært fra de 5 menneskelige sanser.

Så det er meget holdbart og lige i øjet, at installationen er blevet døbt – wait for it – SENSES. Installationen er sammensæt i vekselvirkning mellem Frama’s møbelkollektion, dufte, kunstobjekter og et forsøg på at formgive en “dyb, multi-etage” sanseoplevelse.

Som du gør din vej ind i butikken ved Nyboder på Østerbro, er det duftrummet du først træder ind i. Makes sense. Lad rejsen begynde.

 

 


 

Frama CPH

House of Grey London