Skandinavisk Zen til Søs

Norm Architects har designet en yacht

Projektnavn:
Bella
Designet af:
Norm Architects & Bill Tripp
Skibsbygger:
MS Yachtbau

Den danske tegnestue Norm Architects har tilføjet deres minimalistiske design æstetik til søsættelsen af en 20-meter lang luksusyacht kaldt ‘Bella’. Med deres national-inhærente sans for hygge pakket med i rygsækken, har de konstrueret et sofistikeret stiludtryk de fleste af os længes efter.

“Vi ønskede at udfordre den generelle forståelse omkring hvad angår luksusbådes interiørdesign, og bevæge os væk fra messing, poleret træ og de andre typisk benyttede elementer som folk normalt forventer.” Forklarede lederen Katrine Goldstein omkring yacht projektet.

Igen demonstrerer københavner tegnestuen Norm Architects deres finurlige håndværkerskik indenfor arkitektur og indretningsdesign; deres sublime øje for detaljer og minimalistisk zendesign.

 

 

Skandinavisk Zen er karakteriseret ved sit bevidste valg af materialer og designelementer. Alt har sin funktion, i samspil eller isoleret. Ro og fred er idealet.

Tager man et skridt ind i bådens indre, vil man opdage at farve skemaet er præget af en tone-regnbue, hvor farvespillet er et spil af nuancer, og en dæmpet stemning er hvad følger. Brugen af træfiner, papier sten, mat sortgrå stål elementer og en myriade af vævet tekstil, harmonerer materiale, farve og tekstur på en sådan måde at helheden bliver 10x summen af dets dele.

Et hjem for den Skandinaviske Samurai. Raffineret hygge sublime.

 

Køkkenet
Yachtens Køkken/Opholdsrum

 

Hver en kurve er nøje planlagt
Lys og skygger er der ligeså taget hånd om
Yachtens Soveværelse

 

 


 

Tegnestue: Norm Architects

Skibsbygger: MS Yachtbau