Christy Turlington

En kvinde hvis eneste problem er, at der ingen problemer er

Fotograf:
Chris Colls
Stylist:
Julie Pelipas
Model:
Christy Turlington

Der er noget over at se en kvinde i sin prime, som hun gør sig til foran et kamera, absolut selvsikker i sit væsen og absolut tilfreds med situationen af hendes væren.

Her har vi Christy Turlington, hun er en amerikansk model, velgører og filmskaber. Som model har hun blandt andet arbejdet med modehuse såsom Calvin Klein og Yves Saint Laurent, og skønhedsimperier såsom Maybeline, såvel som været på forsiden af utallige magasiner fra V! til Vogue.

Fotoserien er et samarbejde imellem Vogue i Polen, fotografen Chris Colls, stylisten Julie Pelipas og selvfølgelig Christy Turlington.

Shootet folder sig ud som var det en ordinær morgen, i livet hos en kvinde der i sine 40er, allerede har alt hvad hun nogensinde ville have, og er helt og særdeles tilfreds med livet, som det bevæger sig rundt om og indeni hende. En kvinde hvis eneste problem er, at der ingen problemer er.

På fotografierne udtrykker hun et modebekendskab så subtilt og anstrengelsesløs at tøjet hun bærer, er så stilrent flettet ind at det forekommer som var det på hendes krop allerede dengang hun drog sit første vejrtræk. Fløjlsbukser og habit kræver en kvinde der hviler i sig selv og ved at hun er sexet, det kræver at man ved hvem man er og hvorfor at man er, ellers lykkedes det aldrig at pull off ordenligt. Det lykkedes så sandt for Christy Turlington her. En jaguar, ikke en ræv.