Coleens’ elektriske designercykel

En homage til Jean Prouve’s 1941 design

Titel:
Prouvé Elektrisk Cykel
Firma:
Coleen

De første mange år af mit liv havde jeg ikke en cykel. Det gjorde altid at jeg ikke følte mig helt igennem dansk, splittet imellem den deri-dominerende islamiske kultur du finder i de danske ghettoer og den – hvad skal vi sige – mere raffinerede kultur som omgiver resten af det danske samfund. Så jeg stjal cykler for at føle mig mere dansk, hvad end kan man gøre? Mine naboer stjal cykler for at føle sig mindre dansk.

Men den fedeste cykel på designscenen er slet ikke dansk. Den er fransk. Merde. Det er en tilbage-fra-de-døde kinda ting vi har med at gøre her, nemlig en homage til Jean Prouvé’s 1941 designercykel. Men for the future. For det 21. århundrede, bitch. 

Cykelmærket bag er Coleen, og vidundercyklen kommer fuldt udsmykket i et letvægts karbonfiber stel, og praler, udover sit smukke ydre, af at være elektrisk og udstyret med GPS teknologi. Såvel som et informations dashboard index der giver dig adgang til fitness-statistisk såsom kilometer kørt, gennemsnits hastighed og distance, batteriniveau og hastighed. Fuldt integrerbar med smartphones. Selvfølgelig.