Cowboycyklen

En elektrisk langdistance cykel

Type:
Cykeldesign
Mærke:
Cowboy

Elektriske cykler er blevet enhver danskers drømmeje, og selvom vi er verdens cykelnation, er vi først lige begyndt. For det meste er elektriske cykler blevet anset som noget dyrt, besværligt, og for det meste af dårlig designsmag. Men over de seneste par år er elektriske cykler blevet både billigere, praktiske og af høj designkvalitet.

Cowboy er en belgisk start-up, hvis mission er at transformere bymobiliteten, ved at genopfinde markedet for elektriske bycykler. Det vil de gøre ved at skabe vel-designede, højt-ydende og billige kvalitetscykler.

“Vi designede cowboy cyklen til specifik at appelere til personer der stadig har at bblive overbevist om, at elektriske cykler er blevet det praktiske og modesensitive transportsfartøj.” fortæller direktøren Adrien Roose. “Vi fokuserede vores præstation på de 3 årsager til at folk er tvivlsomme omkring købet af en elektrisk designercykel: Høj pris, dårligt design og overflødig teknologi – eller en kombination af alle 3 – og vi gik igang med at løse alle 3 problemer. Idag står vi så med en cykel der ikke kun er spændende at cykle på – med intuitiv og automatisk motorassistance samt integreret front og baglys. Sikker, smart, smuk og slankt designet – en af de letteste elektriske designercykler på markedet.”

Cowboy cyklens batteri tillader dig friheden, at kunne køre strækninger på op til 70 km uden opladning, og tager blot 3,5 time for en fuld opladning.

 


 

https://cowboy.com