Den 3D-printede Racercykel

Et coppervidunder fra Urwahn Bikes

Fabrikant:
Urwahn Bikes
Samarbejde:
Schmolke

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: 3D printning er fremtiden. Jeg har lært det, Silikonedallens herrer og damer har lært det, tyskerne har lært det.

Hvordan har tyskerne lært det, spørger du? Well, lad os tage et kig på det tyske cykeldesignsamarbejde mellem Urwahn Bikes og Schmolke.

Deres nyeste racercykel som du kan se i galleriet foroven er produceret ved at printe hele stellet og alle dets dele ud i 3D og derefter belagt i copper. Men lad os skaberne forklare nærmere:

“Sammen har vi brugt potentialet inhærent i 3D-printning teknologierne i designet af vores stålstel, og kombineret det med performance orienterede kulstof dele,” fortæller produktdesigner Sebastian Meinecke.

Cyklen er 100% fabrikeret i Tyskland, og det 3D printede stålstel vejer kun 9 kg. Derefter er det mesterligt belagt med copperbedækning. Designer realiserer en elastisk affjedring af baghjulet og forsyner cyklisten med ekstra komfort, uden at ofre stivheden i bundbeslaget. Det er især fordelagtigt for længere cykelture og ujævne flader.

 


 

https://www.urwahnbikes.com