Daniel Popper’s ‘Thrive’ skulptur

Hun åbner sit bryst for dig

Kunstner:
Daniel Popper
Skulptur:
Thrive
Lokation:
Fort Lauderdale, USA 🇺🇲

Nu bliver det lige sagt igen: Vores job som mennesker her på planeten Jorden, er at gøre vores omgivelser bedre, smukkere og mere fortryllende. Vi er her for at skabe magi og gøre jorden et pænere og bedre sted 🙌

Det kan gøres på mange måder, og vi skal altid følge vores egen vej, end den gået af andre. Så meget er indlysende. Vi bør altid skabe en original åbning gennem krattet; hver sin varna (वर्ण).

Det har kunstneren fra Cape Town, Daniel Popper, så sandligt gjort. Et kendt ansigt i kunstcirkler, skulpterer han selv ansigter, og hans nyeste værk Thrive må uden tvivl siges at være kunst. Det er noget lækkert håndværk. 14 tons glasfiber-forstærket beton gjort smukt. 9 meter højt.

Dog primært kendt for sine festival installationer, er Daniel Popper en mand der er kendt for sine kvinder. Monumentale gudinder der påtvinger beskueren at overveje sine omgivelser.

Jeg husker at se hans gudindestatue Asana på stranden i Tulum, Mexico, og blive helt grebet i sjælen af dets pragt. Forblændede værk. Og taget dette og hans resterende oeuvre i betragtning, og nu hans Thrive skulptur her i Fort Lauderdale, er det sku svært ikke at erklære Daniel Popper for et geni. En sand maestro.

 


 

Se flere af hans værker på Instagram eller hans hjemmeside.