Gammeldags Augmented Reality

David Zinn maler verden

Skaber:
David Zinn
Værk:
Around the Block

I teorien burde en blank side være den allermest ideelle omstændighed for en kunstner, men er i virkeligheden paralyserende.

Med den blanke hvide side foran én er mulighederne uendelige, og de fleste af de muligheder, forfærdelige.

Chancerne er at hvad du skaber, bliver noget forfærdeligt lort, men du bliver nød til at gøre det alligevel, og så igen og igen og igen, indtil du rammer diamanten.

For nogle tager det 2 eller 3 forsøg, for andre 100. Men som kunstner er det din byrde, og når du når det magiske tal stopper det med at være en byrde, og jo oftere du møder den blanke side, jo mindre frygtsomt bliver det.

Men det er også en anden måde, en måde som både David Zinn og undertegnede benytter sig af: At finde en måde at bringe begrænsninger til den blanke side. Kreativitet blomstrer nemlig når begrænset til et bestemt domæne. David Zinn gør det ved at gøre verden til sin blanke side, til sit lærred. Det er nemlig egentlig ikke helt blank, det har revner og slid og finurlige former. Den har begrænsninger.

Se videoen foroven for at se David Zinns kreative arbejdsprocess som han maler verden på gammeldags maner, og prøv at se om du kan undgå at få et smil på læben. Det er næsten umuligt.

 


 

@davidzinn