Elegante AirPod juveller

Dine accessories har brug for accessories

Mærke:
MISHO
Produkt:
AirPod smykker

I starten var det et statement at bære AirPod høretelefoner. Det var at signalere til dit sociale miljø at du var en person der var med på noderne.

Nu er AirPods blevet allemandseje, og signalet er “jeg er allemand. Jeg er endnu en klon.”.

Men AirPods er fede, og alt der kræves for at skille sig udfra mængden, er at man ser høretelefonerne som et stykke udstyr der har brug for en æstetisk opgradering.

Det Indiske brand har set denne mulighed og har lanceret et par øreringe som du kan sætte på dine AirPods. De blander det æstetiske, det elegante og det brugbare. Den kreative direktør bag MISHO, Suhani Parekh, beskriver MISHO’s AirPod juvelkollektion som “moderne arkitektur for kroppen.”. Det betyder egentlig ikke rigtigt noget, men sådan er de fleste jo prætentiøse. Det ændrer ikke på faktum, at det er en skide genial opfindelser, der udover at være genial, er pisse hamrende fede.

MISHO’s AirPod smykker vil revolutionere måden du bærer din elektronik. De her små skulpturelle juveller ser ikke kun godt ud, men virker ligeså som støtte til dine høretelefoner som hjælper med at holde dem på plads, så at de har sværere ved at falde ud af ørene.

 


@misho_designs