En gudinde

Med Ceci Minazzoli

Model:
Ceci Minazzoli
Fotograf:
Jonathan Fiedler

Vi må dyrke vores have” sagde den kære Candide i Voltaires bog af samme navn.

Når vi gør det, når vi dyrker vores have, foretager vi os en af de mest sjælelige og celeste handlinger kendt menneskeheden. Det er en sand dyrkelse af det feminine og guddommelige, at pleje det som giver liv. Hvad er mere guddommeligt end jorddyrkelse, at dyrke vores moderjord? Og er jorddyrkelse ikke en form for manifestation af gudindetilbedelse?

Med den tro er det derfor, at en af de absolutte missioner her på Kollektionen er hyldesten til det kvindelige. At synliggøre og ophøje det kvindelige i al dens pragt, at bevidstgøre det yndige–æterisk som det er og at fejre det feminine i al dens hæder.

Der er næppe en mere befriende og givende livsstil end at acceptere gudinderne omkring os og gøre det til sit helligste mål at repatriere til det idylliske Eden. Det hele starter med gudinderne. Her er en af dem. Ceci Minazzoli.

Hvor går vi hen når vi dør. Når vores pust begynder sin udhulelse og vores puls renser sig selv fra disse beplettede verdslige elementer. Når vi er bortfaldet fra vores egne spredte tanker og har brudt væk fra riget vi kalder virkelighed.

Jeg forestiller mig intetheden. Intet mørke, intet lys, intet noget som helst som det menneske sind kan konstatere. The absolute nul. Høre ingenting, se ingenting, føle ingenting, være ingenting.

Men at være ingenting, er at være en del af alting. For nul er en hel. Dette gør os vel en med alt.

At dematerialisere fra det singulære og at integrere ind i det hele.

Når vi er døde vil vi blive en. Den ultimative forening.

Men nu og her – kan disse bemærkelser kun blive anerkendt som antagelser, og disse påstande kun betragtes som fantasier, for kun den videnskabelse test er observation af forekomst. Og på nuværende tidspunkt er døden ikke en mulighed.

Så lad os istedet leve – men leve som de døde. Og så en dag vil døden fusionere med det levende og vi vil endelig, virkeligt, forstå uendeligheden.