FUTURECRAFT

Adidas x Allbirds

Sko:
FUTURECRAFT.FOOTPRINT
Mærke:
ADIDAS x Allbirds

Er du klar til sneakers-samarbejdet of the fucking century, mate? Her er det: Adidas x Allbirds. En sko med et klimaaftryk på mindre end 3kg. FUTURECRAFT.FOOTPRINT er navnet, og udover at være de sko som Jesus ville have elsket af bære på sin himmelfart, er de også uvurderlige i deres evne til at forføre helligånden. Lanceringen repræsenterer en milepæl for begge brands, og er et skridt der fortjener at blive hyldet, så det gør vi. Bring fanfaren til sit crescendo, band. Til vejrs!

“Vores partnerskab med Allbirds er en ledestjerne, for hvad kan ske når konkurrerende brands fra samme industri ser mulighederne i at finde sammen, for at designe,” lyder det fra Brian Greve, bestyrelsesmedlem for Global Brands hos Adidas. “Ved at samarbejde og sørge for hinanden med åben adgang til viden og ressourcer – såsom Allbirds’ viden om kulstof-beregnelse og erfaring med naturlige materialer, og Adidas’ kapacitet i fremstilling og præstationsfodtøj – er det en opfordring til handling for andre mærker, og en milepæl i at opnå kulstofneutralitet i sportsindustrien.”

Hele samarbejdet har foregået primært digitalt som konsekvens af Coronapandemien, og fra 2 forskellige verdenshjørner. Processen som tog omtrent 12 måneder, altså 1 år for dem der ikke kan regne,  forestillede nye materialer, fremstillingsteknikker og indpakning for at opnå det lavest mulige fodaftryk uden at gå på kompromis med præstationsevnen.

FUTURECRAFT.FOOTPRINT lanceres i denne måned, Maj, med 100 limited edition par for medlemmer af Adidas Creators Club. Senere bliver 100.000 udgivet, og i 2022 vil vi da se den fulde kommercielle lancering. Det bliver spændende.