Genfødsel i Skoven

Sasha Samsanova x Daria Matkova

Fotograf:
Sasha Samsanova.
Model:
Daria Matkova

Nu har karantænen varet i 2 uger, og det er nok begyndt at tage på dig. Men vid at der er en gevinst for din tålmodighed, og den er mere tålmodighed. Vid også, at der er måder at klare sig gennem den sociale isolation. Én af de ting er at søge ud i naturen, og det er det som den her artikel dedikeres: Til skoven.

Det er nemlig i skoven at du kan blive født på ny. Men lad os starte med en lille historie:

En landmand var på vej hjem efter dagens høst, og stående ved postkassen ved hans hjem fandt han en hest stående, den var igang med at spise hans post. Selvfølgelig til dette blev han rasende og jagede hesten væk.

Dage gik, og der på vej hjem efter dagens høst, fandt han den igen, igang med at æde hans post. Istedet for at jage den væk denne gang hentede han en håndfuld gulerødder. Hans søn kom så ud imens han fodrede hesten, og sønnen en sand rytter han var, proklamerede den idé, at de tog hesten til sig.

De lod sig vente nogle dage for at se om det var sandligt en fri hest. Det viste sig at det var en enspænder hest uden ejermand, så de tog den til sig. Rygterne gik hurtig ude i byen om denne hingst; en gave fra gud til landmanden og hans søn. Hvor var de dog heldige!

Efter nogle uger forsøgte sønnen at tæmme hesten, men faldt af og brækkede benet. Det var det held, måske ikke så heldigt igen lød ekkoerne. Men så brød der krig ud og alle sunde og raske unge mænd måtte melde sig til fronten. Sønnen der havde brækket benet undslap.

Det var den historie. En invitation til at åbne op og kigge dig omkring. Dagene er fyldt med muligheder og vejret er godt, selvom du er alene. Kom ud i skoven og find din genfødsel.


 

Fotograf: @sashasamsonova

Model: @dariamatkova