Gudindernes Tidsalder

Gyldent lys over himlen

Fotoserie
Goddess Era
Fotograf:
Damian Borja
Model: Aslayy Baugh
Aslayy Baugh

Kvinder er, og har altid været, en af naturens større kræfter. Deres styrke synes forankret i elementerne, instinktivt og ubøjelig, en skarp og glitrende diamant dybt indeni, smedet gennem årtusinder af tryk og varme. Deres skønhed føles som plukket fra den naturlige verden, serafisk og atmosfærisk og dyrisk i dens magt. Den efterlader dig forbløffet som en julis solnedgang, den slags som sætter himlen i brand, gennemvæddet i florlet gyldent lys.

Når vi referer til kvinder som dronninger eller Gudinder, hvad vi da hentyder til, er at de er som lynnedslag der illuminer en djævelsk-sort nattehimmel. De er solen, strålende med varme og lys, glødende med ubønhørlighed der får kujonerne til at tildække deres øjne. De er resiliente formskiftere, istand til at gro og trive i selv de mest usandsynlige miljøer. De  er begæret legemliggjort, rosetonede og brusende med en sensualitet så mystisk og magnetisk som naturen selv, så blød og fersk som blomsterblade, så forhistorisk og stærk som bjergene.

“Goddess Era” er Damian Borjas tribute, eller inkarnation, af hans fortryllende kvindesyn – alt hvad vi her i Danmark også står for. Den yppige og svulmende energi, den inhærente, instinktive styrke, og kalkulerede selviscenesættelse. Hans metode er simpel nok, men hans øjne addere resten. Via fire Gudinder der hver repræsenterer et element, væver han skønhed, natur og magt sammen, og viser os fremtiden.


 

Stylist: Richard Lopez  @sirrickky

Hår og Makeup: Armando Garcia  @arrmandogarcia 

Accesories: Laura Estrada @lauraestradajewelry

Model: Aslayy Baugh @aslayy

Fotografi: Damian Borja @kombucci