Har du nogensinde set en volkan orgasme?

Det kan være ret voldsomt

Den største poet er naturen, alt andet er immitation. Intet kan inspirere i os sådan følelser af ærefrygt, blænde os med skønhed som hen.

Intet kan ydmygegøre os som Pachamamapapa (papa fordi naturen er trans) gør det, og vi skal altid søge at ydmygegøre os selv. Det er nemlig sådan, at jo mere ydmyge vi bliver, jo mere storslåede bliver vi faktisk også.

Eller måske er det den anden vej.

Et af naturpoetens mange arme er Geldingadalurs Fagradalsfjall vulkannen på Island.

Fornyligt sendte holdet, kendt som Iceland Aerials, en drone ind i vulkanen som den var igang med at skrive sin poesi, altså midt i dens udbrud, smeltet lave og brændende aske all that.

De spektakulære optagelser har de så delt med os her. Og det er ikke bare en lille ting. Faktisk er det noget der kun hænder én gang hvert 6000 år.

Så ja, har du nogensinde set en volkan orgasme? For this is it. Se med som dronen flyver over den orgasmende vulkan, tættere og tættere på den brændende scene, som den følger lavastrømmen der fosser ned ad det islandske landskab.

Ødelæggelse kan være en kreativ handling, er det tit blevet sagt, og lava kan være godt for jordens frugtbarhed (på lang sigt).

Tættere på ideen om Fugl Føniks kommer man bogstaveligt talt ikke.

 


@icelandaerials