Harmoni og varme i Sao Paulo

Lokation:
Sao Paulo, Brasilien
Tegnestue:
MF+ Arquitetos

Det er tit at jeg overvejer hvordan jeg godt kunne tænke mig at leve, når det nu det ankommer engang, at alle mine projekter endeligt bærer frugt.

Oftest i mine drømme er det et sted, der har en tæt forbindelse til naturen, et hus højst sandsynligt hvor træ forekommer det mest ubikvitære element; med rødlige varme farver til at gå med det brune.

Der skal lukkes lys ind, men det skal ikke være et lysets palads.

Nej det skal være pletter or stripper af hvid her og der, som et dynamisk legende spil. Vel at det skaber en hygge af en art.

Selvfølgelig skal det hele omringes af frodigt grønt i alle dets former og nuancer. Du kan kalde det bohemisk af en sort, det må gerne have en slags stil der hvor – igen – naturen, elementerne, menneskets og dets intellekt mødes.

Jeg syntes interiørdesignet fra MF+ Arquitetos fanger harmonien perfekt–min drømmebolig. Smid det ind i sammen med Edward James Have og jeg gifter mig med dig.  En oasis i sandhed. Indenfor i hvert fald. Boligen er at finde i Sao Paulo, Brasilien, og gud vide hvad der sker et par gader derfra.