Hele rejsen kan være en destination

Nøgenhed uden sex

Fotograf:
Melissa Sanger
Kvinde:
Jessica Bacchus
Mand:
Eddie Sullivan
Sted:
Ecuador

For at kunne lade universet skinne igennem ens væsen må man overgive sig selv til universet som man finder det i en anden person.

For nogen mennesker handler sex om destinationen, om erobringen, for andre handler det om selve rejsen og om at overgive sig.

For sex at have betydning udover nydelse kræver det at finde balancen imellem; at lade sig være begge; både ying og yang.

Melissa Sanger fra RektMAG mødte Eddie og Jessica, og fandt i dem et paradis hun ikke havde set før.

Dette var hvad hun lærte: At mænd kan have orgasmer uden at få udløsning; at mænd kan have flere typer af orgasmer under sex, inklusiv helkrops-orgasmen elleers for det meste kun åben for kvinder; at nogle mænd kan bruge 2 timer på at røre en kvinde og ikke forvente noget tilbage, og at man igennem en forhøjet mental forbindelse og kontrolleret vejrtrækning kunne nå en forenet orgasme som var kosmisk, hvor man bliver gud og himmelriget strømmer igen en.

Hvis man nægter sig selv orgasmen, destinationen, så bliver hvert et øjeblik en orgasme og hele rejsen en destination.

Ideen at nøgenhed og sex ikke nødvendigvis er forbundet, det at være nøgne sammen kan være en forenelses begivenhed og sammen-transcendering af den subjective verden og ind i verden som helhed, når en bliver alt og alt liver en. At nøgenhed kan være hjemmet hvor kærlighed og respekt er alt dominerende. Hvor du er jeg, og jeg er dig.