Innovation og arv

Hermés sommerkollektion 2022

Modehuset Hermés har netop løftet sløret for deres herretøjskollektion for forår-sommer 2022. Der er et stykke tid endnu, men det godt at være forberedt.

Siden 1988 har Véronique Nichanian stået i spidset for Hermés herretøjsafdeling. Den røde tråd synes at have været nyopfindelse, konstant at genopfinde modehusets klassikere med moderne og finurlige twist. I herretøjskollektionen for forår-sommer 2022 arbejdede designeren med scene designeren Cyril Teste for 3. gang vedrørende faciliteringen af det faktiske runway show. Denne gang foregik showet i Mobilier National’s gårdhave, en modernistisk bygning fra førkrigstiden.

 

 

Sommerkollektionen som blev præsenteret på trods af regnen, fejrer glæden ved at være sammen, og bragte et frisk strøg af frihed ind i hvad der ellers har været en overvejende digital modeuge.

I Hermés sommerkollektion bliver vi blændet af modedualitet: Materialer mixes og teknikker kombineres, mens innovation og arv blandes sammen. Imens showet blev absorberet i regnatmosfæren fra foroven, havde modellerne en strygende indgang til elegancen: Modellerne var for det meste iklædt udendørs- og vandtæt tøj, så intet problem. Når det regner skal man smile ekstra.

 

 

 


 

https://www.hermes.com