Den Gyldne Kvinde

For alt hvad hun var, var noget hun havde fundet i skoven

Titel:
Den Gyldne Kvinde
Fotograf:
Jessica Wertheim
Model:
Gayeanne Hazlewood
Stylist
Vision by Blade
Tekst:
Patrick Mischar-Olsen

Hun betragtede det eksisterendes anliggender til at være sådan, at hendes skønhed var noget der havde skabt sig selv. At skønhed altid skaber sig selv.

Viljen til at Krystallisere sig og alt det der fis.

Hun mente også at når en plante blev spist, så ville dens bevidsthed, eller jeg, om du vil, manifestere sig inde i dig, fusionere med din bevidsthed so to speak. Mezcla. Så det var altså ikke kun på et biologisk niveau at man blev hvad man spiste, men ligeså meget på et metafysisk og psykisk niveau. At selvet aldrig var noget som helst andet end ens miljø og omgivende liv manifesteret i ens væsen i vals og krig med hinanden.

Så hun betragtede sig selv en gylden kvinde.

For alt hvad hun var, var noget hun havde fundet i skoven.

Overstående var bare et inspireret lille tekststykke der kom til i konjunktion med opdagelsen af C-Head magasinets nyeste iscenesættelse af fotograf Jessica Wertheim og modellen Gayeanne Hazlewood. Det er jo sådan det er med skønhed. Som benzin i maven eller fyrværkeri i numsen.

Men mildere. Selvfølgelig. Det er måske ikke helt den reaktion at skønhed ønsker at påføre verden.

Lad os kalde det flammende himmelfart og komme videre.

De frembragte fotografier fra photoshootet som ligger spredt ud her foran mig, bringer klarhed til min indre konceptualisering af idéen om skønhed.

Hvorfor bruge timer og dage begravet i filosofi i forsøget på at forstå det sublime, når man bare kan tage et kig på en kvinde, og aha der var det.

Ubeskriveligt, men forståeligt i det enkelte øjeblik hvor at øjnene falder over landskabet og der kommer hun gående i samme retning som solnedgangen. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Her har vi at gøre med en æterisk skønhed, ladies and gentlemen.

Jessica Wertheim, fotografen bag shootet, har også lidt at sige om sin tid med det magiske:

“Jeg havde villet arbejdet med den her babe i lang tid, og endelig faldt det hele sammen for den os med en dag, lige inden hun flyttede til Los Angeles for at forfølge sine drømme. Vi havde sådan en god oplevelse sammen med at fotoshootet og Gayeanne er en absolut diamond indefra og ud! Jeg er slet ikke i tvivl om at hun vil komme langt med sådant et udseende og en personlighed der matcher. Jeg er super spændt på at dele magien vi alle sammen har skabt sammen.”

Voila.

Det er værdsat. Og ligesom at den magi der bliver frembragt når man hører en god sang, bliver reflekteret tilbage til skaberen i ligevægtig styrke. Sådan er det også med skønhed og fotograf.

Og jeg håber også at det er sådan med poesi.

Just kidding. Jeg ved godt at det her ikke er poesi. Forhelvede jeg er forretningsmand. Soulpreneur baby.

 


Fotograf: @jessicajckphoto

Model: @gayeannehazlewood

Stylist: @visionbyblade