Grønne Drømme

Historien ender i grøn

Titel:
Grønne Drømme
Skrevet af:
Patrick Mischar-Olsen

Terrence Mckenna sagde så fint, at historien ville ende i grøn. Jeg tror han havde ret. På den ene eller anden måde er det uundgåeligt. Spørgsmålet er snarere, hvorvidt vi mennesker kommer til at være en del af den verden.

Min vision var altid lodrette skove. Planter der slyngede sig mod betonen og begyndte at kravle opad bygningerne. At vi mennesker kunne hjælpe planterne med deres største drømme: At strække sig mod solen.

Ligeså, når vi låner en hjælpende hånd til planeten, låner vi en hjælpende hånd til os selv. Når vi hjælper planeten med dens grønne drømme, hjælper planeten os med vores. Vi alle gror sammen. Ingen tulipan blomstrede uden regn, jord og næringsstoffer.

På en måde er vi de næringsstoffer.

Vi var altid kun skovens instrumenter. Hvor skovene før groede vandret og dækkede hele kloden, er tiden nu kommet til at gro lodret. Tiden er kommet hvor skovene vil gro opad, og det er vores opgave at hjælpe dem.

Jo klarere dette billede af fremtiden krystalliserer for mig, jo mere bliver jeg også sikker i min overbevisning, at det er hvad KOLLEKTIONEN er til for. At fremmane og overlevere sådan en vision, og at dets videreførsel og fortsættelige udvikling og raffinering.

Derfor har jeg samlet en kollektion af de nuværende initiativer der finder sted rundt om kloden, så læserne her kan se, at ja, det er faktisk muligt. Vi er på vej derhen.

Og jep, fremtidens Nørrebro er inkluderet i kollektionen.

Inkaerne troede på at de kunne se fremtiden i cocabladene. Som jeg sidder her og tygger dem, føler jeg at de måske havde ret. Som cocaen magiske evner optager mig, ser jeg med størst klarhed, denne sådan verden. Jeg ser de grønne byer, den grønne civilization, den blå og grønne planet.

Den herlige verden.

Skønhed. Ynde.

FADE TO GREEN