NMD Hu

Adidas x N.E.R.D.

I fejring af N.E.R.D’s 20 års jubilæum for debutalbummet “In Search Of…”, har Pharrell Williams haft fingrene i Adidas skohylder, og leget lidt med det han fandt, og så lige pludselig stod han med et par sneakers i hånden, som var, ja underspillet, men samtidig også fandens finurlige.

Nogle vil føle dem undervældet, mens andre, og især stilminimalister, og folk som viber med neutrale farver, vil være at finde ret så tilfredse. Sneakersne, som forresten er døbt Adidas NMD Hu, har en slank silhouette og kommer i en meget lys beige, med lidt blågrøn der, lidt babyblå der. Hvis man studerer skoene helt tæt på, kan man ane nogle strejf af ferskenfarve. Meget japanske, meget zen, men dog alligevel indpakket i amerikanismo, hvis det altså er et ord. Øverst på skoen har vi så N.E.R.D.’s hjernelogo, og så lige erindringsmønsteret “20” til at sætte punktum ved hælene. Det er ligefor skoene fremstår øjeblikkeligt legendariske, som Pharrell Williams selv.

En hyldest sko til et spektakulært album. Du kan næsten hører noderne når du går. Men kun næsten, det ville være for meget.

P.S. De egner sig til at danse, og det er vigtigt. Vi skal altid huske at danse, og især når det regner. Der skal man også smile forresten, i tilfælde af at du havde glemt det. Ja, når solen ikke kan skinne igennem, så må vi genere vores egen, og skinne igennem indefra og ud.

Når vi godt vil lyse verden op med vores tilstedeværelse, og glæder, skader det ikke at man ser stillet ud. Det hjælper kun, og til det kan NMD Hu hjælpe.

Dog skal vi nå et punkt hvor vi hjælper endnu mere, og fede som de her sneakers er, kunne man godt have forsøgt at producere dem bæredygtige. En sådan vilje ville Pharrell Williams have haft magt til at træde igennem med.

Eller måske ikke, hvordan skulle jeg kunne vide det. Det virker bare sådan, being a legend and all.

Hvis du hellere vil have fat i et par lækre sneakers, hvor planetens velvære har været en prioritet under produktionsprocessen, så har vi her en liste med 4 brands som laver bæredygtige sneakers.

 


www.adidas.dk/nmd-sko