At give og at modtage

Pachu Torres erotiske verden

Type:
Erotisk Kunst
Kunstner:
Pachu M Torres

Pachu M. Torres er en spansk illustrator der specialiserer sig i erotisk og psykedelisk kunst, og der hvor de to mødes. Begge er stadier til at nå det guddommelige, så hvad når de to mødes? Som en begærlig erotik entusiast bliver jeg altid glad,  når en ny kunstner indenfor genren dukker op på min radar. Pachu Torres’ kunst var især en øjenåbner. Så tak. Det er vigtigt at huske. At sige tak.

Pachu Torres’ drøm var oprindeligt at blive en tegneserie kunstner. Det var Batman der initialt smed brænde på bålet, siden da fandt inspiration hos sin bedstefar som selv var kunstner. Crescendoet kom dog da han fik øjnene op for kvinder og deres majestætiske ynde.

Sensitivet overfor denne skønhed kan ses i den yderst entusiastiske opfattelse af den menneskelige seksualitet som stråler fra hans billeder. I forhold til hans egen åbensindighed omkring seksualitet siger han:

“Vi lever i en verden hvor at vi føler os, hver dag, dømt. Folk bliver fornærmet, folk kigger, folk kommenterer og tænker på andres liv. Du bliver nød til at leve dit liv uden bekymring for hvad andre tænker om dig. Vær dig selv, nyd dit liv. Vær den kinky, vanvittige, beskidte, frække og klamme person som du er, uden at undskyle overfor nogen som helst for hvem du er. Og glem ikke at alle de dumme som dømmer dig er, mere eller mindre, ligesom dig.”

Problemer rejser sig til overfladen næsten med det samme når det er at vi forsøger at finde en præcis definition for erotik. Det kommer vel nok ned til, før eller senere, at man må tage konceptualiseringer og begreber fra æstetisk filosofi. Tæt forbundet til kærlighed, men alligevel et andet sted på spektrummet, fremkalder erotisk illustration en fornemmelse af opstemthed, spænding og begær. Det fremkalder en energi, der alt efter hvem der svinger det, kan transformeres til transformativ energi, uden for eller inden i en selv.

Seksualitet handler i bund og grund, når den er sund, om at give og modtage nydelse. Ligeså er det med kunst.

@pachu_m_torres_art

http://www.pachumtorres.com