Rejser du?

Jack Morris' fabelagtige Instagram liv

Jack Morris er en verdensmand. Hans Instagram profil @doyoutravel som har lige over 2,5 million følgere, dokumenterer hans rejse fra almindelig backpacker i Sydøstasien til den største rejseblogger nogensinde. Han er berømt for sin drømmeagtige fotografier af de mest sceniske steder på Jorden, beundret og misundt for sin utrolige livstil som rejseinfluencer.

Det hele startede tilbage i 2012 hvor Jack boede i Manchester, og var ved at gå død i sit arbejde som tæpperenser. Han havde sparet nogle penge op, og kunne godt tænke sig at lave noget anderledes. Så han bookede en envejsbillet til Bangkok, hvor han håbede at få pengene til at holde sig så længe så muligt inden han blev nød til at vende tilbage til Manchester.

Men nærmest ligesom han drog afsted, begyndte hans Instagram profil at blive varm, og så blev den varmere. Bare kort tid efter at han var taget afsted, havde han nok Instagramfølgere til at kunne drage fordel af det. Pludseligt stod han i en situation hvor han slet ikke behøvede at tage hjem, han har levet af indtjeningen fra sin Instagramprofil ligesiden.

Nogle år senere blev han inviteret til Bali af landets turismeministerie, til at tage fotografier og promovere Bali på sin Instagramprofil. Her mødte han så Lauren Bullen fra Australien, som pga. af hendes Instagramprofil @gypsea_lust, også var blevet hyret til samme opgave. De 2 kom hurtigt ret godt ud af det med hinanden, og rejste verden rundt sammen i nogle år, indtil de slog op i 2021.

Det var dog nogle vilde år for parret, hvems talenter komplimenterede hinanden i sådan grad, at de på kort tid røg til toppen af Instagram hierakiet, hvor de viste deres kærlighedsliv frem for hele verden, som de rejste hele verden rundt, besøgte de vildeste steder, spiste på de fineste restauranter, og bare sådan helt generelt levede det liv som vi alle går og drømmer om. I deres tid sammen fik de besøgt Bali, Sri Lanka, Maldiverne, Grækenland, Italien, Tyrkiet, Spanien & Morocco. Man må sige at det har været noget af en tur.

Nu rejser de så verden rundt hver for sig, men mødes op fra tid til anden i deres fælles palæ som de har på Bali.

 


Følg Jack Morris på @doyoutravel