Ron Boyd’s sublime fangst

En magisk repræsentation af skønhed

Fotograf:
Ron Boyd
Hjemmeside:
RonBoyd.com

Ron Boyd’s fotografiske fangst er en sublim salatskål af savlefremkaldende æstetisk vidunder: En magisk repræsentation af skønhed.

En hurtig google søgning vil fortælle dig, at Ron Boyd er en fotograf, der opererer i skyggen af internettet.

Da vi faldt over hans værker blev vi betaget af den indfangelse og indkapsling af det kvindelige ynde, som han med kløgt formår at manifestere med sin linse.

Sort og hvidt fotografi er en særprægende karakteristik af hans værker, og selv fortæller han, at dette skyldes at farve har en udløbsdato. At indenfor farvefotografi har vi været igennem de alle forskellige æraer, men i forskellige former, meget vibrante, meget pastelle. Den eneste konstant har været sort/hvid fotografi.

“Jeg er en stor fan af farve, men der er noget ved sort/hvid som holder mit hjerte.” kommenterer han.

Ron Boyd har et fortrinligt øje for elegancen og skønheden ved det feminine køn. Han forstår og percipere sårbarheden i kvinden når hun er nøgen, og fanger denne samt et snert af ro og passioneret hengivelig udtrykkelse. Kvinder der hviler perfekt i deres sårbarhed, og igennem dette emittere en intens og passioneret selviagtagelse. Kvinder der forstår effekten af deres ynde og nyder det i pragt.