SOL

Sarah Ellison's pragtfulde tredje møbelkollektion

Designer:
Sarah Ellison
Kollektion:
SOL
Type:
Møbler

Hvis du er på udkig efter en opgradering til din bolig, måske har et begær for luksusfrås, og ikke skyr væk fra low-key ekstravagance, er den fornyligt udgivede tredje møbelkollektion ‘SOL’ fra den Australske designer Sarah Ellison, en uventet serie af kunst der også fungerer som møbler.

Den æstetisk-tiltrækkende møbelkollektion er en visuel reference til solens personificering i den romerske mytologi og blev inspireret af Ellisons ønske om at skabe en møbelkollektion markeret af en følelse af varme, leg og vedvarenhed.

Min egen umiddelbare tanke er underspillet 70er loungevibe; behagelig og komfortabel uden af slentre på stil eller håndværk.

Kollektionen som uden tvivl vil gøre ethvert hjem billedskønt, er i bund og grund en himmelsk erklæring til de guder der viler over designdomænet i vores verden: En række behagelige skulpturelle udsagnsstykker.

Det er vellevned så det passer!

Så hvis du ønsker toppen af toppen af pragtfuld boligindretning, så hold øje med Sarah Ellison, og du vil gøre dig sikker i at de dekorative øje hviler rette. Hendes tilgang til materiale, form og proportioner er evident ihvert af hendes møbler.

Som hun selv siger, ønskede hun at “skabe en dramatisk fortælling ved at kombinere overdrevne og skulpturelle forme med sensuelle og teksturlige materialer. De er meget modige møbler, en sum af dets dele, som dog – når sat sammen – skaber en galleriagtig kollektion som inkarnerer min egen varme og minimalistiske æstetik.”

Som solens permanente tilstand i vores liv formår  SOL at indfange denne samme kontinuerlighed af lys og glæde.

 


 

https://sarahellison.com.au