Tatiana Panakal

Leveret via bits, et og nuller type shit

Fotograf:
Rosa Scipion
Model:
Tatiana Panakal

Danmark har brug for en strand der virker om vinteren.

De har en i Tyskland. Hvor er vores? Noget er rådent i staten Danmark.

Det er også lidt for sjovt, i tilfælde af at du ikke havde bemærket det. En dukkert i iskoldt havvand har sine fordele. Men en tur langs strandkanten er bare mindre idylisk om vinteren.

Det er dejligt med få mennesker, men de mennesker der så er der, har bare for meget tøj på. Det angår mig selv ligeså.

Det er også én af grundene til at vi ikke kan fordrage hinanden om vinteren you know. Too much clothes, man, too much clothes.

Men så er det jo heldigt for jer som lever det meste af jeres liv bag en computerskærm, at i kan få en del af sommerviben leveret via bits, et og nuller type shit.

Beklager tonen, men projektet her blev bare for kedeligt, når man skal holde sig inde for et angivet accepteret domæne af ens sprogbrug. Det er ikke sjovt. Censur!

Det er en berigelse til læserne, autenticitet baby. You get it, here it is.

Tatiana Panakal er fotoserien hers stjerneskud. Hun er en spansk yogalærer og model baseret på Bali. Hun besidder den slags skønhed som bedst kan beskrives som et amalgam. Den selv-civiliserede skønhed hvis væsen kræver en befrielse af den lidenskabelige ildsjæl som lurer i enhvers indre. Du kan se det som en diamant hvis fascinerende form og materiale kun fortryller ved at hinte til dens indre kvaliteter.


 

FØLG:@TatianaPanakal