THE LINK

En selvforsynende vertikal by

Projekt:
THE LINK
Tegnestue:
Luca Curci Architects

Luca Curci Architects præsenterer for os THE LINK, en urban vertikal skov der udgør 4 tårne og kan husere omtrent 200.000 menesker. Tegnestuen Luca Curci Architects udviklede ideen til THE LINK efter at have studeret nøje ulemperne forbundet med bylivet. Estimationen at omkring 5 millarder mennesker lever i byer i 2030 giver brændstof til behovedet for nytænkning, og det er så her at THE LINK kommer ind i billedet. Bogstaveligt talt et link mellem by, natur og himmel. Den grønne drøm bestemt.

De 4 tårne er forbundet med hinanden via grønlagte broer og udsigtspromenader. Effekten på den vertikale by’s fremtidige beboer anskues til at være skøn og sund; mere i forbindelse med de naturlige elementer. Bygningerne er desuden 100% selvforsynende og energieffektive. Hver bygning har desuden steder dedikeret til fælleskab og bedre mental sundhed. Vandbade, markeder, parker og spirituelle og kulturelle opholdsteder.

 


 

https://www.lucacurci.com