Villa Vals

En bolig i de Schweiziske bjerge

Bygning:
Villa Vals
Designet af:
Bjarne Mastenbroek and Christian Müller

Villa Vals er genert gravet ind i bakkesiden i de schweiziske alper. Snilde tegnet og snilde placeret ligger huset Villa Vals, så at gårdhaven tiltrækker maksimalmuligt lys. Fra gårdhaven og fra huset vinduer kan man nyde et idyllisk og dramatisk udsyn til de spidse bjerge modsat dalen.

Det er hobbithjemmet du har ledt efter siden 2001.

Indenfor er det klassisk moderne med blottede vægge der lyser med rå-beton uden et forsøg på at gemme det basiske væk. Her er det møblerne og dekorationerne som tager spotlyset og bliver superstjernerne i væggenes manglende elegance. Den manglende elegance forstærker det resterende interiørs fremtoning.

Villa Vals er med få ord, hygge ved dets epoke.