Vintage Electric

En elektrisk cykel for den stilbevidste

Mærke:
Vintage Electric
Model:
2020 Roadster

Det californiske cykelbrand Vintage Electric er berømte for deres behændige designæstetik og sublime cykelhåndværk. De blandet vintage-inspirede designs med looket af klassiske racercykler, samt en bæredygtighed bevidsthed i deres anvendelse af elektrisk teknologi. Resultatet er et stykke håndværkskunst.

I august dette år løftede de sløret for deres helt nye 2020 roadster model. En elektrisk designercykel for cyklister på udkig efter høj ydeevne og et stilbevidst look.

Cyklen når en topfar på 58 km. i timen. Ikke helt dårligt hvis man bare skal nå fra Islands Brygge til indre by. Så kan vinden sku bare komme an kan den.

Vintage Electric stifteren og hoveddesigneren Andrew Davidge udtaler sig selv om cyklen: “Den nye Vintage Electric Roadster er vores måde at tilføje nydelsen, af at køre en dal-skærebrændende sportsbil med vores respektive cykelsegment. Vores mål var at kombinere industriens bedste ydeevne med en majestætisk æstetik inspireret af de simple, dog magtfulde, europæiske og amerikanske sportsbiler fra 1950erne til 1960erne.”