Vinterfrakker til kvinder 2019

Se godt ud uden at fryse

Vinteren er en magisk tid. Det er tiden hvor vi alle sammen tager det hele lidt langsommere. Tiden hvor vi flygter fra kulden og søger indenfor, for at varme os på hinandens nærhed; hvor vi krybber os ind under vores dyner med en bog i hånden og lader os absorbere af fantasiens verden. Vinteren er betænkningens tid, og tiden hvor vi meditere på året der gik, og året der komme. Hvor en varm kop kakao bliver til det rene ambrosia, og hjemmet et imperie af hygge.

Men der er en ting som gør vinteren mere fantastisk end nogen som helst anden årstid, og det er vintermoden. På intet andet tidspunkt af året har vi så mange muligheder for at sammesætte tøj, som vi har om vinteren. På intet andet tidspunkt af året har vi så gode udfoldelsesmuligheder til at se suveræne ud, som vi har om vinteren.

Og så brokker man sig over kulden, og mørket. Men hey, overvej lige hvor kedelig du ville føle dig, hvis du skulle have det samme slags tøj på 355 dage om året.

Shorts er nice, men hver dag? Not so much.

Personligt ville jeg ikke kunne undvære mine frakker, og må da indrømme (og nu må i ikke stene mig) at jeg til tider om sommeren, glæder mig til at det er ovre, så at jeg igen kan smide nogle lag på og pryde mig mine mest groovy looks.

Men så mange faktorer og variabler som er involveret i at skabe det perfekte vinterlook, kan man alligevel ikke komme udenom, at den allervigtigste af alle delene er vinterfrakken. Det er den beklædningsdel som danner grundvilkåret for hele dit udtryk. Frakken er den ting folk lægger allerførst mærke til. Så derfor er det af yderste vigtighed, at du har helt styr på det.

Med det i betragtning, at kalibreringen af ens æstetiske modesans tager års erfaring, har vi derfor sammensat denne guide, til hjælpe dig med at finde den helt perfekte vinterfrakke til lige din humør og stil tilbøjeligheder.

Lad os komme igang.

Vero Moda Uldfrakke (Det sikre valg)

sort vinterfrakke i uld til kvinder i 2021
Vinterfrakke fra Vero Moda til 649,95 kr.

Her har vi en uldfrakke fra Vero Moda i høj kvalitet og design, og til en helt igennem fair pris på 649,95 kr. Grunden til at vi har erklæret den det sikre valg, er at den er elegant, men simpel. Den drager ikke for meget opmærksomhed til sig selv, men formår alligevel med sine velplacerede detaljer, ikke at fremstå generisk og kedelig. Man kan sige at den har et underspillet  udtryk, som tillader mere smidighed i resten af ens look.

Vi anbefaler den sorte version for mest neutralitet, men den fås også i grå og beige som også egner sig til vinterens palette.

 

 

 

Only Uldfrakke (Det moderne valg)

Uldfrakke fra Only 2021 vinterfrakke til kvinder i brun
Only Uldfrakke 2020 til 649,95 kr.

Only uldfrakken her er en af den slags praktisk beklædning, hvor det praktiske er blevet æstetiseret. Sådan lidt Kanye West-esque hvor man søger helt tilbage til det primitive, og finder et moderne udtryk i det arkaiske. Man kan kalde det en opdateret, mere samtidig, version af det sikre valg. Dette er frakken for dem, som ønsker at signalere at de er med på noderne, men ikke ønsker at overdrive det. Uldfrakken her, som den fås i brun, gør sig især til subtile pastelle farver. Ydermere besidder dens design nogle bløde organiske snit, som også gør den lidt underspillet, og der opnår muligheden for fleksibilitet i resten af garderoben. Den egner sig også godt til at lege bjørn i skoven.

 

 

 

Yasvoxa frakke (Det konservative valg)

 

Vinterfrakke Yasvoxa til kvinder
Yasvoxa frakke til 1.199,95 kr.

Yasvoxa frakken er en dobbeltradet frakke til kvinder som læner lidt mod lederskabet i deres sociale liv. Det er en frakke som helt overordnet drager sit udtryk fra det konservative, men som subtilt peger på det moderne. Du ser det i de skarpe snit som juxtaposeret mod en organisk form, som f.eks ses i dropskuldrene. Selve materialet er 80% polyester, og 20% uld, som giver et look med overfladisk glans, hvor man nænner det ruge i dybden, i skyggerne. Det her er nok den varmeste frakke som vi her anbefaler, men lige et advarselsord: Den kræver en del selvtillid at bære.  Det er for alfakvinden med et strejfs af det excentriske. Hvis du ikke er det, eller på vej mod det, anbefaler vi helst en af de andre frakker.

 

 

Petite Uldfrakke (Det elegante valg)

Uldfrakke fra Selected til 1.399,95 kr.

Her har vi frakken til den elegante kvinde. Frakken besidder en flot femin silhuet som balanceres nærmest perfekt mellem det formelle og det casual. Det er den type frakke som kan bruges både til fine begivenheder, eller en tur på skøjtebanen. Den kommer i paprika rød, som er lidt en finurlig farve, men som dog passer fint i sammensætning med de fleste farver. De eneste farver den måske ikke ville gå med, ville være farver i kategorien rød, og nærliggende farver såsom lilla. Materialet selv besidder en smule glans, som gør at man måske ikke skal sammensætte den med valour eller satin. Frakken er lavet af 100% genbrugs uld, og er derfor tilnærmelsesvis et bæredygtigt valg.