Visuals of Julius

Digitalkunst fra Finland

Type:
Digitalkunst
Kunstner:
Julius Kähkönen
Instagram:
@VISUALSOFJULIUS

Julius Kähkönen er en ung digital kunstner fra Finland, som allerede før han fyldte 18 kunne erklære sig lidt af en instagram stjerne.

Han gør lidt hvad der er blevet før: Han tager forskellige dele af verden og blender dem sammen i episke kompositioner, så han på en måde skaber helt nye verdener. Forskellen er bare at han gør det meget bedre. Faktisk gør han det til sådan en grad, at selv Gud ville kaste sit ansigt (hvis altså Gud har et ansigt) i sine hænder i ren og skær håbløshed.

Well done, mate. Det er de færreste af os der kan få den almægtige til at skælve.

 

 

 

 

Fotografierne fra Visuals of Julius, som Kähkönen kalder sig selv på instagram, gror så at de i mødet med de digitale redskaber, bliver til kunst. De bliver fiktion, og vi alle ved at fiktion er meget mere spændendene end virkeligheden. Det er jo også derfor at der er mange kunstnere der meed deres værker, bevidst eller ej, gør Gud lidt til grin. Like, come on, er det virkelig det bedste du kunne gøre? Virkelig, gud? Virkelig?

 

 

 

 

Men hey yo! Hey Joe, det er ikke kun mig der har fået øjnene op for dette lille finske nisse-talent. Han er begyndt at tiltrække opmærksomhed fra hele verden med hans finurlige, frivole og fantasifyldte skabelser. Det er drømmemanifestationer democratized, mate. Så følg ham lige. Giv en fælles skandinav noget credit.

@visualsofjulius