Wave Melancholia

En fotojournal om den forevige sommer

Bog:
Wave Melancholia
Fotograf:
Sebastian Zanella

I can barely conceive of a type of beauty in which there is no melancholy.”

– Charles Baudelaire

Desillusion er et fjortendags magasin der tager fat i alting kultur, mode og livsstil, som du finder den behandlet og omtalt i boardfælleskaber: Surf, snow, skate.

Redaktør af Desillusion Magazine de sidste 15 år, siden han startede det da han gik i high school, Sebastian Zanella er en dude to be reckoned with. Hans arbejde som Mr. Big Shot redaktør gør at han skal rejse meget. Meget. Det er har gjort at hans focus, og dermed magasinets, er rykket lidt fra adrenalin og action og mere over i kultur, livstil og gadefotografi.

“Vi har en ret en lang bredde, og det gør at vi kan søge efter og opdage de usete, anderledes, underlige og interessante fortællinger og fotografier inden i kulturen!

Rette tid, rette sted.

Det er en fin der eksisterer imellem god og virkelig god fotografi.

“Et godt fotografi er unikt – et du kan eller ikke kan forklare. Det kan være en attitude, en handling, en reflektion eller simpelthen noget smukt, men, for mig, behøver det at være unikt, uset. Hvis det er godt, men jeg har set et magen til eller lignende, så er det ikke virkelig godt.

På 1 uge, kan Sebastian Zanella forvente at skulle rejse verden rundt for at rapportere på skate og surfscenen verden rundt. Med en passion for fotografi siden barnsminde, er der kommet en betydelig mængde dope-ass fotografier ud af den mange rejsen. Han har lige udgivet sin fotografibog ”Wave Melancholia”, hvori han har dokumenteret sine mange eventyr. Tager man et kig i bogen, går det hurtigt op for en at det er en rimelig vovet æstetik man har med at gøre. Fresh og funky og pretty sleek. Energien simrer i hans skud. Der er noget ungt og rastløst over det. En indkapslet falmen.

Hans kollektion af billeder fremkalder følelsen af en forevig sommer. Så følg ham på instagram hvis du vil se mere af den slags:

https://www.instagram.com/p/Bpt4dzeHKlU/